Ekm

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumu'nda düzenlenen geçit törenine katılım sağladılar.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da yapılan etkinliklerle kutlandı. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimiz Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen paintball etkinliğine katıldılar.

Sayın velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz;

Okula başlarken yaz dönemindeki çalışmalarımız ve öğretmenler kurulumuzda gündeme alıp karara bağladığımız bazı önemli konuları ve kuralları hatırlatmak amacıyla aşağıda kısa bir bilgilendirme yayınladık. Bilgilendirmeyi dikkate almanız önemle rica olunur.

May

Fen Bilimleri Laboratuvarımız açıldı.

Fen Bilimleri öğretmenimizin başlatmış olduğu laboratuvar yenileme projesi öğrencilerin katkıları ve okulumuz öğretmenlerinden Ebru Topal ve Hamide Dere'nin yardımlarıyla tamamlandı. Kullanıma açılan laboratuvarda ders işlenmeye başlandı. Deneylerle öğrencilerin kalıcı öğrenmesi desteklendi. Laboratuvar ortamında yapılan etkinliklerle öğrencilere geleceğin bilim insanları olacakları bilinci kazandırılması hedefleniyor.

May

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurt genelinde organize edilen "Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde Gençler Var" başlıklı proje kapsamında 19 Mayıs’ta gençler camilerde hutbe okuyup cuma namazı kıldırdı ve müezzinlik yaptı.

Öğrencimiz Salih TORLAK, Muaz Bin Cebel Camii'inde bu görevi icra etti.

İmam-Hatip Okulları Tanıtım Broşürüne buradan ulaşabilirsiniz;

/meb_iys_dosyalar/34/27/763732/dosyalar/2022_10/16222344_Tanitim_Brosuru_AR_EN.pdf

İmam-Hatip Ortaokulları Tanıtım Videosu Link;

Anadolu İmam-hatip Liseleri Tanıtım Videosu Linki;

Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarında Yeni Dönem

May

Tarih Öğretmenimiz Meryem ERCİYAS'ın koordinatörlüğünde düzenlenen gezimizde Topkapı Sarayı ve Ayasofya gezilmiştir. Düzenlenen bu gezide öğrencilerimize bilgi, kültür ve tecrübe aktarımları sağlanmıştır.

May

Fen Bilimleri Öğretmenimiz E. Tuğçe DOĞAN ve Biyoloji Öğretmenimiz Beyza GÜNBAY koordinatörlüğünde; öğrencilerimizin katılımları ile okul bahçesine çiçekler diktik. Eski araba lastiklerini boyayarak saksı olarak kullandık. Hem lastikler yeniden kullanılmış oldu, hem de okul bahçesine güzel bir görünüm kattı. İçerisine toprak doldurularak gönüllü öğrencilerimizin getirmiş olduğu çeşitli çiçek fideleri toprakla buluştular.

Fen Bilimleri Öğretmenimiz E. Tuğçe DOĞAN ve 6. Sınıf öğrencimiz Yusuf TÜREYİN duvar boyama çalışması yaparak bu alanı daha da güzelleştirdiler.

Öğretmenlerimize ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

İlçe Futsal Turnuvasında Bağcılar Anadolu Lisesi'ni 6-5 yenen okul futsal takımımız, bir üst tura çıkmayı başarmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, sonraki maçlarında başarılar dileriz.

May

Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılım sağladığı bir sinema etkinliği düzenledik. Bu sinema etkinliğinde eğitim paydaşları sanatsal ve kültürel alanlarda bir araya geldi.

Mrt

Ortaokul öğrencilerimiz Arapça derslerinde interaktif bir şekilde dili öğreniyor. Diyalog ve yazı etkinlikleri için okulumuz Arapça Öğretmeni Ebru TOPAL'a teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Türkiye Bağımlılıkla Mücadele kapsamında madde, alkol, tütün ve teknoloji bağımlılığı konularında eğitimler gerçekleştirildi. Yeşilay tarafından hazırlanan videolardan faydalanıldı.

Mrt

Okulumuzda "Askıda Kitap" Uygulaması kütüphanemizde ve katlarda hayata geçirilmiştir.

Bu uygulama sayesinde öğrenciler okumuş oldukları kitapları ve kullanmadıkları kaynakları diğer arkadaşlarının da yararlanabilmesi adına bu kitaplıklara bırakıyorlar.