T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - ŞEHİT RAMAZAN SARIKAYA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Tarihçe ve Tanıtım

Okulumuz 2017 yılında eğitim-öğretime açılmıştır. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı başında dört şube lise birinci sınıf olup toplam yüz kırk öğrenci ve imam hatip ortaokulu iki şube beşinci sınıf olup altmış öğrenci ile toplamda iki yüz mevcut öğrenci sayısı ile eğitime başlamıştır.

Öğretmen kadromuz bütün branşlarda mevcuttur. İdari kadro olarak bir müdür ve bir müdür yardımcımız vardır.

Okulun giriş-çıkış saatleri 08:45 ile 15:45 arasıdır. Destekleme kurslarımız hafta içi ve hafta sonu olmak üzere her branşta mevcuttur.

07-10-2022


RAMAZAN SARIKAYA

Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) hain, menfur 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaralanan ve daha sonra şehit olan 52 yaşındaki Ramazan Sarıkaya darbe girişiminde 241'nci Şehidimizdir.

Günübirlik işlerde çalışan Ramazan SARIKAYA,  FETÖ´nün darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasını savunmak için Saraçhane'ye gitti ve darbecilerin halkın üzerine ölüm kustuğu gecede iki kurşunla ağır yaralandı.  Hastanede tedavisine başlanan şehidimiz çoklu organ yetmezliği sebebiyle İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürerken 39 gün sonra şehit oldu.

Merhum şehidimiz Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'nde defnedilmiştir. Malatya nüfusuna kayıtlı olup evli ve 4 çocuk babasıdır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.09.2022 - Güncelleme: 29.05.2023 01:29 - Görüntülenme: 408
  Beğen | 0  kişi beğendi