ŞEHİT RAMAZAN SARIKAYA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Adres
GÖZTEPE MAH. 2335. SK. ŞEHİT RAMAZAN SARIKAYA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 5 BAĞCILAR / İSTANBUL
Vizyon
Hz. Peygamber (sav)´in "İlim öğrenmek beşikten mezara kadar her Müslüman kadın ve erkeğe farzdır." anlayışı ile hareket eden, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerin zihninde insani düşünceye, özgürlüğe, ahlâka, kültürel mirasa ve saygıya dayanan bir din eğitimine katkıda bulunmak.
Başarılar
8. Sınıflar LGS´de %0.04´lük dilim, 2021-2022 Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Birinciliği, 2021-2022 İHL Ortaokullar 6. Bölge Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge Birinciliği
Ulaşım
Metro: Göztepe Durağı Otobüs: 97M, 97GE, 89C, 91E, 89T, 141M numaralı otobüsler/ Muaz Bin Cebel Camii durağı Minibüs: Bağcılar Meydan minibüsleri
Servis Bilgisi
Okulumuzla anlaşmalı servis araçları Bağcılar ilçesinin öğrenci yoğunluğu olan mahallelerine, öğrenci yoğunluğu ve talebine göre ulaşım hizmeti sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri
Bağcılar/Göztepe Fatih Mahallesi´ne inen yolda, Alpet Yakıt İstasyonunun karşısındaki Doğa Okulları´nın bir alt sokağı.
Merkez
193,190 - 364,20
Futbol, Voleybol, Basketbol
Okulun Eğitim Alanlarının İyileştirilmesi
Anasınıfı, Ortaokul ve Lise olmak üzere üç eğitim düzeyi mevcuttur.